maanantai 2. elokuuta 2010

Ravintoloita: Maarianhamina

Olen hengaillut Maarianhaminassa nyt useamman päivän ja vaikuttaa ihan mukavalta paikalta. Vene on ollut Itäsatamassa ja satama toimii hyvin. Sähköt ja vedet löytyy laiturista, uudehkossa satamakonttorissa on wc:t, suihkut, saunat ja pesumahdollisuudet ja wlan löytyy. Ja kaikki satamamaksun 23e hintaan.

Täällä oli RockOff festarit ja Kent olis ollut pari päivää aikaisemmin. Lauantaina oli lopetusilotulitus, jonka näki hyvin veneeltä. Tosin seuraavana päivänä oli veneenkansi tummaa paperisilppua täynnä.

Indigo - ravintola

Kävimme melko trendikkäässä Indigo ravintolassa, joka sijaitsee aivan keskustassa. Ruoka oli hyvää. Söin pitkään aikaan parhaimman Entercote pihvin. Ravintola oli myös melko myöhään auki, sillä ennen Indigoa käännyimme parista ravintolasta pois, kun keittiö oli mennä kiinni vähän kymmenen jälkeen (ok - olimme aika myöhään liikkeellä ja tiesimme sen).




Pepparkvarnen - ravintola

Sunnuntailounaan löytö. Mahtava tapas & wine ravintola. Satuttiin hiukan keskustan ulkopuolelle (no about 500m) ja ulospäin melko vaatimattoman näköinen paikka osoittautui loistovalinnaksi. Pienet sisustukselliset jutut tekivät paikasta hienon ja MAD lehden pokkariversiosta wc:ssä saa aina lisäpointseja. Ja itse ruoka oli mahtavaa. Otimme valkkaria ja tapaksia ja itse otin lammasta (+oluen lampaan kanssa). Tapaset (7 kpl listalta valittuna) tulivat samalla lautasella.
Jälkiruuaksi tarjoilija suositteli Argenttiinalaisia jäätelöitä ja suklaabrownieta. Ja tätä annosta ei ollut listalla ja mielestämme tämä oli parin annoksen yhdistelmä ja silti maksoi vähemmän kuin yksikään listalla ollut annos. Plus että oli jumalaisen hyvää.


Eli yhteenvetona: Menen uudestaankin tänne ravintolaan. Sympaattinen paikka ja mikä tärkeintä, ruoka oli hyvää. Kannattaa se parisataa metriä kävellä siitä keskustasta. Jonkun toisenkin juttu ravintolasta.

Toista mitä olemme ihmetelleet on keskustan Grilli, johon on päivälläkin jonoa. Tästä pitää ottaa lisää selvää.

1 kommentti:

  1. Joskus on se grilli tullut kokeiltua, ihan maittava hampurilainen sieltä irtosi. Tosin aikaa vierähtänyt jo 10v.

    VastaaPoista